Wonderland Tales, a story and picture book

In dit boek staan vijf geïllustreerde verhalen van de broers Blasco, van wie Jesus degene was van waar ik de meeste tekeningen van heb omdat het sprookjestekeningen zijn. Jesus (1919-1995) was de oudste van drie broers. Ik heb welgeteld één boek waar illustraties van hem, Alessandro en Adriano in staan, en dat zijn ook degene die me het meest zijn bijgebleven natuurlijk: Wonderland Tales, a story and picture book. Dan heb ik ook nog vier oude, verrafelde exemplaren van Sprookjesland, waar verhaaltjes met hun tekeningen in staan. Deze tijdschriften komen uit 1971 en 1972, destijds gekocht voor 55 en 60 cent. De Sprookjesland die hier staat afgebeeld is de enige die nog steeds goed is, maar daar staan geen tekeningen van Blasco in, alleen Walt Disney plaatjes.

November 2018: Prachtig getekend sprookje van The sleeping princess, oftewel Doornroosje, met dank ontvangen van George Mulder. Deze staan in 'Once upon a time', de Engelse Sprookjesland. 

In Wonderland Tales staan Gulliver's Travels, The shouting stones, The golden box, Alice in Wonderland en The brave young shepherd.

In Sprookjesland staan diverse verhalen, allemaal van twee bladzijden per verhaal.