Je emailadres wordt niet getoond.

Reactie plaatsen

Reacties

Thaila
2 maanden geleden

Beste Nancy,
Ik heb nog 2 andere boeken van José Luis Macias S. Aangezien ik hier geen plaatjes kan zetten, stuur ik je deze op via de mail.

Nancy kumpen
2 maanden geleden

Beste, wat een mooie site en zo veel info. Super! Ik ben op zoek naar een sprookjesboek uit mijn kindertijd. Ondertussen weet ik dat de illustraties van José luis macias zijn. Het is echter een bundel van verschillende sprookjes. Het was een dik boek met een gele kaft. Het eerste sprookje was Sneeuwwitje. Er stond ook Roodkapje in, broertje en zusje, domme hans, eentje waar kabouters s nachts mensen kwamen helpen (weet naam niet meer) en nog andere. Ik ben van 1982 en weet dat ik het boek had vanaf mijn zesde geloof ik. Kan ook eerder. Heeft u enig idee om welk boek het zou kunnen gaan? Alvast heeel erg bedankt! Lieve groeten, nancy

Thaila
3 maanden geleden

Hallo Anita,
ik heb je drie plaatjes opgestuurd, ik hoop dat de juiste ertussen zit.

Anita
3 maanden geleden

Hallo. Leuke site! Ik had laatst met mijn moeder over het Eva's grootvertelboek. De mooie plaatjes trokken mij erg aan, nu nog trouwens. Nu ben ik op zoek naar de illustratie die , dacht ik, op de eerste pagina staat. Een voorlezer met sprookjesachtige kinderen naast zich, een jongen en een meisje, met één of twee hazewindhonden erbij liggend. Is het migelijk dat u dit plaatje naar mij kunt sturen? Bvd hartelijk dank.

Thaila
4 maanden geleden

Hallo Selma, ik heb je al beantwoord via de mail, maar het boek is waarschijnlijk 'Eva's Groot Vertelboek' uit 1968. Zie Illustraties, J+A Graham-Johnstone

Selma
4 maanden geleden

Goedenavond Thaila, ik zag een aantal afbeeldingen van de kleine zeemeermin. Ik heb vroeger, in de jaren 70, een sprookjesboek gehad. Helaas kwijt geraakt. Daarin stond oa het sprookje vd kleine zeemeermin, Jason en het Gulden Vlies, prinses en de kikker. Weet jij misschien welk verzamel boek ik bedoel en waar ik het eventueel kan bestellen. Je zou mij er een groot plezier mee doen. Vriendelijke groet Selma.

Thaila
7 maanden geleden

Super! Ik heb je al een mail gestuurd met mijn adres. Dank je wel!

Rachel
7 maanden geleden

Goedenavond Nicki!

Ik stuitte op deze site toen ik googelde naar twee oude prentenboeken die ik onlangs in handen kreeg, Tales Of Forest Folk geheten. Leuk, hoe je hier een artikeltje schreef over deze reeks en de mooie prenten ook kunt bekijken.

Ik las ook dat je het vierde deel, 'Happily Ever After', nog niet hebt kunnen bemachtigen.
Laat ik nu net dit exemplaar hebben. In hele mooie staat ook!
Hij is voor jou, dacht ik meteen. Dus als je even contact zou willen opnemen voor de adresgegevens, dan wil ik hem graag naar je opsturen zodat je verzameling compleet is!

Fijne avond en met hartelijke groet,

Rachel

Thaila
9 maanden geleden

Ha Hanneke, da's lang geleden! Dank voor je compliment :-)

Hanneke
9 maanden geleden

Hoi Nicki, las op het UU-intranet over deze website. Het ziet er prachtig uit! Zo te zien heb je je draai gevonden.