Je emailadres wordt niet getoond.

Reactie plaatsen

Reacties

Thaila
3 maanden geleden

Wat leuk! Ik mail je!

Yvonne van Uden
3 maanden geleden

Hoi Nicole,
Dat is de naam die ik onthouden heb. Wij woonden in dezelfde straat in Ravenstein. Ik ben oude foto’s aan het uitzoeken en kwam er nog 2 tegen dat we op de step staan. Mocht je daar belangstelling voor hebben dan maak ik een kopieer ik ze en stuur je ze toe.

Thail
8 maanden geleden

Thank you, Michele!

Michele Way
8 maanden geleden

Lovely website, thank you for sharing!

Thaila
9 maanden geleden

Hallo Patricia, nee, helaas verkoop ik geen oude boeken. Je zou bij boekwinkeltjes.nl kunnen kijken. Succes ermee!

Patricia van Verseveld
9 maanden geleden

Hallo , het boek moeder de gans verkoopt u dat ook ?
Vriendelijke groeten Patricia

thaila
een jaar geleden

Ik kan dat opzoeken, maar nu niet. Mijn kamer staat vol met verhuisdozen en ik kan niet zien waar dat boek staat. Ik kom erop terug zodra die spullen weg zijn. Kan eind april, begin mei zijn...

Jan
een jaar geleden

Heb je van het boek "Zandmannetje vertelt 366 verhaaltjes" toevallig een overzicht per verhaal van de illustrator ervan?

Thaila
2 jaar geleden

Nou, gouden engel, dat hoop ik ook!

goudenengel
2 jaar geleden

Was voor het eerst sinds lange tijd weer eens op je twee sites: wat een weelde aan (inderdaad) schattige kunstwerkjes en wat een verrukkelijke plaatjes. Hoop dat je nog lang doorgaat!

Thaila
2 jaar geleden

Hallo Dorine,
'Er was eens' kun je hopelijk vinden in tweedehandszaken en antiquairs. Je zou een opdracht kunnen geven op de site van Boekwinkeltjes: https://www.boekwinkeltjes.nl/
Het is een kwestie van geluk hebben!

Dorine
2 jaar geleden

Ik ben al lange tijd op zoek naar het sprookjesboek "er was eens" zoals beschreven op uw site. Kunt u me blij maken met een exemplaar? Met vriendelijke groet, Dorine

Thaila
2 jaar geleden

Hallo Mireille,
'Er was eens' is zeker een bijzonder boek, en het hangt voor mij ook samen met mijn jeugd. Zoals zoveel boeken. Ik ben blij dat je het boek hebt gevonden. Je dochter zal het vast mooi vinden en het ook koesteren.

Mireille
2 jaar geleden

‘Er was eens’ een prachtig sprookjesboek met zeldzame afbeeldingen. Als kind heb ik oneindig tijd met het boek doorgebracht, maar de titel wist ik gek genoeg niet meer. Alleen de prachtige afbeeldingen stonden diep in mijn geheugen gegriefd. Jarenlang op zoek, ik wilde het boek ook aan mijn dochter voorlezen en laten zien, maar helaas.. Tot ik bij toeval op de site pasttimebooks.nl terecht kwam. En daar afbeeldingen van het boek tegenkwam met de titel ‘Er was eens’. En met alle geluk, kwam ik een exemplaar op het spoor en heb het kunnen kopen. Mijn dochter is nu 16 jaar maar eindelijk kan ik haar het boek laten zien en geef ik het aan haar door. Want het is echt een heel bijzonder exemplaar. Herinneringen hangen samen aan het boek uit mijn kindertijd, zo blij dat ik het gevonden heb. Daarom wil ik je van harte bedanken voor het plaatsen van de afbeeldingen van het boek op de pagina past time books. Hartelijke groeten Mireille.

Thaila
2 jaar geleden

Hallo Lydia, dank je wel voor je bericht. ik heb je een mail gestuurd.

Lydia Rood
2 jaar geleden

Beste Nicki,
Omdat ik bezig ben aan een historische roman (voor volwassenen) over broer Reinald van jouw hertog Willem, en vooral over zijn vrouw Marie d'Harcourt, hertogin van Gelre en Gulik, stuitte ik in Grave op jouw boek Strijd voor de Hertog. Heerlijk om te lezen! Ik vraag nogal wat van historische boeken, ik wil erop kunnen vertrouwen dat wat ik ervan leer historisch verantwoord is, en bij jou ben ik in goede handen. Omdat van je vijf lievelingsboeken er vier ook de mijne zijn, vermoed ik dat je helemaal mijn soort auteur bent. Maar waar zat je al die tijd?
Ik ben ook erg benieuwd naar je boek met de mooie Welshe naam, over het opgesloten meisje.

Hartelijke groet, LYDIA

thaila
2 jaar geleden

Hallo André, leuk! ik zal je morgen terug mailen, dan heb ik tijd (dadelijk moet ik weg). Vriendelijke groet,
Nicki

André Stufkens
2 jaar geleden

Beste Nicki Bullinga,

Vanochtend belde René Arendsen met de vraag of ik op 5 maart iets wil vertellen over hertog Willem I van Gelre tijdens zijn radioprogramma, waarin je boek 'Strijd voor de hertog' wordt gepresenteerd. Deze hertog heeft mijn belangstelling vanwege zijn rol als opdrachtgever van de Maelwael Van Lymborchs in Nijmegen. Het is mooi dat er steeds meer aandacht voor hem komt.
Ik zou het fijn vinden indien ik je boek van tevoren kan lezen. Is het mogelijk al een exemplaar aan te schaffen?
We zien en spreken elkaar op 5 maart, succes met de promotie van je boek.
Met vriendelijke groet,

André Stufkens
Stichting Maelwael Van Lymborch Studies
06 53960552

Thaila
3 jaar geleden

Hallo Choilang, Je kunt het proberen bij www.boekwinkeltjes.nl en bij antiquariaten. Zo heb ik mijn tweede exemplaar ook gevonden.

Choilang Schipper
3 jaar geleden

Wat een mooie site! Ik kwam hier toevallig omdat ik het sprookjesboek 'Er was eens' met de 3d afbeelding van Assepoester zoek voor mijn zus. Helaas nog niet gevonden..

Thaila
3 jaar geleden

Dank je wel, heel leuk te horen!

Frances
3 jaar geleden

Wat een prachtig website met ouderwetse afbeeldingen!

Thalia
3 jaar geleden

Dank je wel, Joke. Helaas is Er was eens niet te koop. Probeer antiquariaten en booekwinkeltjes.nl eens.

Joke
3 jaar geleden

Wat een mooie site Is het boek er was eens te koop? Ik had hem als kind en werd erg geprikkeld door de mooie plaatjes. Hoor het graag

Arjan
3 jaar geleden

Dankjewel hoor Thaila! Via onderstaande link was het boek helaas niet beschikbaar. Het gaat een keer lukken😃

Thaila
3 jaar geleden

Jazeker! Heb je al https://www.boekwinkeltjes.nl/ geprobeerd?

Arjan
3 jaar geleden

Bedankt voor de informatie. Zou je mocht je dit boek ergens te koop zien en te worden aangeboden mij hierop willen attenderen. Vriendelijk bedankt. Gr. Arjan

Thaila
3 jaar geleden

Beste Arjan,

In de tekst boven de scans heb ik het volgende geschreven: In het boek Groot sprookjesboek, verteld door J. Kincaid en geïllustreerd door Eric Kincaid en Gerry Embleton. Geen jaartal, maar wel de uitgever: uitgeverij Ridderhof/Deka boeken nv.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt?

Vriendelijke groet, Nicki/Thaila

Arjan
3 jaar geleden

Goedemorgen, zag bij aparte verhalen het verhaal van Jorinde en Joringel. De tekeningen en hoe het is opgeschreven komt overeen met een kinderboek waar ik naar op zoek ben. Zou u me kunnen vertellen uit welk boek u de bladzijden heeft gehaald?

Alvast bedankt!
Arjan

Thaila
4 jaar geleden

Helaas, dat kan niet. Ik laat de oude kaarten alleen zien...

Paulus martine
4 jaar geleden

Beste, kan men oude kerstkaarten bestellen

Thaila
4 jaar geleden

Hi Jackie,
I'm happy you like my site! It is indeed a pleasure to roam about in fairyland, especially in those old children's books. There are many more to explore :-)

Jackie Pitts
4 jaar geleden

Thank you for a lovely afternoon in Fairyland. I hope to return soon. My children had some of Cecily Mary Barker's books when they were little and they also had Robin Finds Christmas. I still like Molly Brett's pictures very much and Cecily Mary Barker's even more. There are many of her flower fairies around my house. And I too have a favorite doll from my childhood.

Thaila
4 jaar geleden

Hallo Saahabi,
Wat goed dat je het hier gevonden hebt! Ik zie echter geen foto's. Ik heb bv een hele oude puzzel van Felicitas Kuhn, ook zo mooi en af en toe leg ik hem nog :-)

Saahabi Leenheer
4 jaar geleden

Hi, dankzij jouw site ben ik eindelijk achter de naam gekomen van mijn favoriete puzzle uit m'n kindertijd: Anny Hoffmann. Alweer jaren geleden zag ik 'm te koop staan en een aantal jaren later een bijpassende. Bijgaand de foto's.

Thaila
4 jaar geleden

Hallo Ruby, het zijn inderdaad aparte, mooie tekeningen, hè. Geniet er maar van!

Ruby
4 jaar geleden

Thank you for uploading the photos from Princess Penelope's 365 dresses - what a wonderful find!!!! This was one of my favourite books from my childhood and I have been keeping an eye out for this out of print book, so I was delighted to find you had scanned all the wonderful illustrations onto your website. I remember all the rich colours and the texture of the paper making it a very special book. One to treasure! Bedankt voor het uploaden van de foto's van de 365 jurken van prinses Petronella - wat een geweldige vondst !!!! Dit was een van mijn favoriete boeken uit mijn kindertijd en ik heb dit uitverkochte boek in de gaten gehouden, dus ik was verheugd te ontdekken dat je alle prachtige illustraties op je website had gescand. Ik herinner me alle rijke kleuren en de textuur van het papier waardoor het een heel bijzonder boek is. Een om te koesteren!

Thaila
5 jaar geleden

Hallo Jeffrey, ik stuur je een privé mail.

Jeffrey
5 jaar geleden

Hallo Nicki, ik zou graag een cursus willen volgen over de legende van Arthur. Ik heb verschillende boeken liggen, maar zou graag een gestructureerde studie willen doen. Heb je tips? Eventueel zou ik een link willen leggen met mijn vakgebied: estate planning en meer bijzonder het Angelsaksische trustrecht. Ik hoor graag van je.

thaila
5 jaar geleden

Zie je mail, Anita!

anita
5 jaar geleden

ik zou heel graag het boek er was eens sprookjesboek. zie bij past time, bijzondere boeken.
is dat boek te koop?

Thaila
5 jaar geleden

I suppose so. They are from my own books and I took them from the internet, so yes. Just Mention me as your source.

Hannah
5 jaar geleden

Are these available for download/purchase?

Thaila
6 jaar geleden

Ahh, dank je wel, Florine. Ik blijf het leuk vinden om telkens nieuwe mooie tekeningen en dergelijke erop te zetten!

Florine
6 jaar geleden

Wat een mooie sprookjesachtige website.
Veel plezier verder met deze verzameling.

Thaila
6 jaar geleden

Beste Ruth, Ik heb het aangepast. Dank voor de verklaring.

Ruth beretta
6 jaar geleden

Lie heet Godelieve Schatteman en is mijn tante. Jaklien was een concullega gelieve geen fouten op uw website te zetten!!
Lie is dus niet Jaklien!!!

Thaila
6 jaar geleden

Jaaa, leuk hè? Alle sprookjes die in Er was eens staan, staan inderdaad ook alle op mijn site. Je moet geluk hebben het boek te vinden. Ik heb de mijne natuurlijk, én een exemplaar gevonden bij een antiquariaat. Hopelijk loop je er ooit tegenaan!

Elise Boelens
6 jaar geleden

Goede middag..
Wat een feest van herkenning om het boek “ er was eens” te vinden. Ik heb alleen een incompleet stukgelezen exemplaar en de voorkant ontbreekt( natuurlijk). Als her nog ergens te krijgen zou zijn... ik houdt mij aanbevolen..
Voor nu eerst al heel blij met de bladzijden die in mijn boek ontbreken.

Thaila
6 jaar geleden

Beste Trude,

Helaas kan ik je daar niet aan helpen. Ik heb zelf maar één exemplaar. Maar je kunt wel bv bij tweedehandzaken kijken en op bij dit antiquariaat kun je een zoekopdracht geven: http://www.vertraagdetijdboeken.nl/verzend.html. Wellicht vinden zij het.
Ik hoop dat je Drie kleine poesjes snel vindt!