Je emailadres wordt niet getoond.

Reactie plaatsen

Reacties

Thaila
een maand geleden

Ahh, dank je wel, Florine. Ik blijf het leuk vinden om telkens nieuwe mooie tekeningen en dergelijke erop te zetten!

Florine
een maand geleden

Wat een mooie sprookjesachtige website.
Veel plezier verder met deze verzameling.

Thaila
5 maanden geleden

Beste Ruth, Ik heb het aangepast. Dank voor de verklaring.

Ruth beretta
5 maanden geleden

Lie heet Godelieve Schatteman en is mijn tante. Jaklien was een concullega gelieve geen fouten op uw website te zetten!!
Lie is dus niet Jaklien!!!

Thaila
7 maanden geleden

Jaaa, leuk hè? Alle sprookjes die in Er was eens staan, staan inderdaad ook alle op mijn site. Je moet geluk hebben het boek te vinden. Ik heb de mijne natuurlijk, én een exemplaar gevonden bij een antiquariaat. Hopelijk loop je er ooit tegenaan!

Elise Boelens
7 maanden geleden

Goede middag..
Wat een feest van herkenning om het boek “ er was eens” te vinden. Ik heb alleen een incompleet stukgelezen exemplaar en de voorkant ontbreekt( natuurlijk). Als her nog ergens te krijgen zou zijn... ik houdt mij aanbevolen..
Voor nu eerst al heel blij met de bladzijden die in mijn boek ontbreken.

Thaila
7 maanden geleden

Beste Trude,

Helaas kan ik je daar niet aan helpen. Ik heb zelf maar één exemplaar. Maar je kunt wel bv bij tweedehandzaken kijken en op bij dit antiquariaat kun je een zoekopdracht geven: http://www.vertraagdetijdboeken.nl/verzend.html. Wellicht vinden zij het.
Ik hoop dat je Drie kleine poesjes snel vindt!

Trude Philips
7 maanden geleden

Hallo, ik ben op zoek naar het boekje: de drie kleine poesjes. Mijn kleindochter van 14 jaar zou het zo graag willen hebben. Ik las het haar vroeger al voor en ze was er gek op, het was van een nicht van mij. Ik zag het nu weer op je site. We hebben het uitgeprint, maar we zouden zo graag het originele boekje weer willen hebben. Weet jij misschien of het nog ergens te koop is? Met vriendelijke groet van een oma van 72 jaar.

Thaila
8 maanden geleden

Beste Annemiek,
Het is een stevige kartonnen voorkant die je niet zo snel kunt namaken. Ik kan je wel de afbeelding van het boek opsturen zodat je die kunt printen en eventueel op een stuk karton kunt plakken. Ik stuur het naar je mail.

A.Hoek
8 maanden geleden

Beste Nancy en lezers,

Ik heb van mijn moeder vroeger het mooie sprookjesboek gekregen van Er was eens ... Van uitgeverij de Spaarnstad Haarlem. Nu ben ik op zoek naar de voorkant van het boek , deze is stuk gegaan door vele kinderhanden en ik zou zo graag dit boek weer compleet hebben. Het is voor mij een dierbaar bezit op persoonlijke redenen. Wie o wie zou mij aan de mooie voorkant kunnen helpen? Lieve groet Annemieke Hoek. hoek1annemiek@gmail.com.